קצת עלי

שמי תומר ואני חובב וויסקי ובירה במקצועי (כן, בשבילי זה מקצוע).
כבר כמה שנים שאני חי ונושם וויסקי, מבשל בירה ביתית להנאתי וחווה הרבה בתחום האלכוהול בכלל.

החלטתי לפתוח את הבלוג מתוך הרצון לחלוק עם עוד אנשים את החוויה היום-יומית בתחום.
לא מתיימר להמציא את הגלגל ובטח לא לכתוב דברים מתוך ביקורתיות, אבל אולי קצת לשתף אנשים אחרים בחוויות, לגרות ולגרום להם להתקרב לעולם האין-סופי הזה.

מקווה שגם את/ה תקראו, תהנו ותאהבו – אם לא אז לפחות אל תתבאסו, כי אני עושה את זה רק מאהבה.

מאחל לכם קריאה מהנה, תומר.

תגובות
  1. בילי הגיב:

    שלום שמי בילי,

    אני כל הזמן מחפש ארועי וויסקי טעימות וכו' ולא מוצא..

    הייתי שמח אם תוכל לעדכן פה בבלוג על אירועים..

    • mor הגיב:

      הי תומר חבבת וויסקי בנשמתי לומדת טכנאות יין ומחפשת שותף לאהבת הוויסקי

  2. יפה כפיר הגיב:

    שלום תומר
    שמי יפה כפיר, עוסקת בצילום, כתיבה, הדרכת טיולים בעולם והרצאות.
    אני נוסעת לסקוטלנד לביקר קצר (מדי, טיול מאורגן… מה לעשות, אלה החיים… שלי) וכמובן שוויסקי הוא נושא גדול.
    ניסיתי לעיין באתר שלך אבל לא מצליחה לפתוח את המאמרים – בסוף כל קטע כתוב יש סוגריים מרובעים ונקודות שאולי אמורים להוביל למאמר מלא….
    מאד מצטערת שכן יש לי הרגה שחבוי שם הרבה חומר. גם רוצה לקרוא קצת על המסע האישי שלך מחוץ למסלולים הכתושים שאני רואה בעבודה שלי. יש לי מחשבת זקון להגיע לסקוטלנד באוגוסט… אולי.
    על כל פנים – בקשתי.
    להגיד לי איך גולשים באתר שלך כדי שאוכל לקרוא מה שכתבת.
    אם אתה יכול להסביר לי – מה זה סינגל מאלט.

    תודה – יפה כפיר
    אתה מוזמן להציץ ולהתמכר – http://www.yafakfir,co,il

  3. מור הגיב:

    למה אתה אף פעם לא מגיב ?

  4. מל כהן הגיב:

    כל הכבוד

  5. Mel Cohen הגיב:

    בהחלט התרשמתי

  6. eran הגיב:

    היי
    יש לי חבית בתסיסה של וויסקי תירס (מון שיין) רציתי לשאול מישהו שמבין בתחום מה היא הכמות שאני צריך לזרוק בתחילת הזיקוק המכין את המתנול הרעיל? אמרו לי שזה תלוי לכמות התאית.

    • תומר ג. הגיב:

      שלום ערן,
      הבדיקה מתי ה- CUT נעשית לפי אחוז האלכוהול של הנוזל שיוצא מצינור העיבוי אבל אני לא יכול לרשום כאן הוראות מדוייקות ולקחת אחריות על התוצאות.
      הנתונים משתנים מתזקיק לתזקיק ואינם זהים בכל המקרים ולכן רצוי מאוד להכיר טוב את התהליך טרם הזיקוק.
      תומר.

  7. eran הגיב:

    תומר

    אני מבין את מה שאתה אומר

    אך רק רציתי לדעת אם יש כלל אצבע אשר נוהגים להשתמש בו כאילו שמזקקים בבית או האם אתה מכיר משהו מהספרות לא דווקא דעתך האישית.

  8. רן הגיב:

    היי אתה מוזמן לבקר בפאב אוסקר ווילד מעל 140 סוגי וויסקי , נשמח לארח אותך
    רן0527766554

  9. אליעד זמיר הגיב:

    טוב לדעת על הבלוג אשמח להתעדכן ולעדכן

  10. יונית מור יוסף הגיב:

    שלום תומר,
    שמי יונית, בעלי יחגוג בסוף אוקטובר 50 אני מחפשת טיול בעקבות מזקקות או משהו דומה לסקוטלנד
    אשמח אם תוכל לייעץ/לעזור לי

  11. שולה הגיב:

    אפשר אצלכם לקנות?

  12. שלמה הגיב:

    שלום,
    ראיתי שאתה מבין בוויסקי ולכן אני פונה אליך עם השאלה הזו. האם אתה יודע איפה ניתן להשיג כוסות גלנקיירן (Glencairn) בארץ? ניסיתי לחפש ולא מצאתי.
    תודה על העזרה 🙂

  13. Orianne Faraggi הגיב:

    היי נעים מאוד (: אני אוריאן עובדת במחלקת הסושיאל מדיה בגלעד תדמית אשמח אם תרשום לי את כתובת המייל שלך/ טלפון שנוכל לקשקש ולעשות שת"פ יחד.

  14. Michael Kakoun הגיב:

    היי תומר
    מחפש מישהו מקצועי להדרכת וויסקי
    052-4550188
    מיכאל

  15. רועי הגיב:

    היי תומר
    אני מחפש מישהו מקצועי לפיתוח רעיון עסקי בזיקוק אלכוהול
    השמח להיפגש 0526204521

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s